:: aku hanyalah seorang manusia yang masih bertatih mencari ilmu Allah yang sgt luas.. kalau ade silap dan salah sila KOMEN yer..Kongsilah Ilmu Walau Sebesar Zarah ::

Tuesday, 13 October 2015

Hilang bau badan dalam masa 3 saat selama 3 hari dengan hanya guna 3 titik!

Assalamualaikum.

Sape ade masalah bau badan yang ketara? Angkat tangan pleaseeeee... (Confirm tak nak angkat kan sebab nanti tuuuuuutttttttt). Ok censored sikit di situ ye.

Hari ni saya nak cerita sikit tentang tips hilangkan bau badan. Tak kira la ketiak ke.. kaki ke atau mana2 tempat lah yang berbau kurang enak tu. Ohh yee sebelum tu, korang tahu kan guna deodoran yang ada anti-perspirant tu sebenarnya bahaya? Pasal ni saya tulis dalam next post k.. kali ni nak cerita pasal tawas ni je ok =)

Ok mula2 saya bagi tips tradisional ye. Kenal tak batu tawas? Orang zaman moden 2015 ni mungkin dah tak kenal batu ni.. ok meh saya tunjuk gambar... jangan cakap hakak tak payunggg... ------>>>>


Haaaa ni la dia batu tawas... orang dulu2 memang pakai batu ni untuk hilangkan bau badan. Kawan saya sendiri pon pakai.. setiap hari duk gosok2 batu ni kat bahagian ketiak. Memang betul menjadi. Takde bau. Ade yang panggil batu deodoran. 

Batu ni kalau beli kat kedai, boleh beli saiz besar, lepas tu kalau nak kecilkan dia kena guna gergaji yeee... lepas tu untuk menghaluskan permukaan dia, kena guna kertas pasir, then baru boleh guna. Jangan terus guna dengan permukaan kasar ye, kang tak pasal2 koyak ketiak. huhu

Leceh ke tak leceh guna batu ni? Hurmmm kalau bagi orang yang busy mungkin leceh dan mereka memerlukan sesuatu yang lebih cepat, senang, dan bergaya. Giteww

Ok. Saya ada penyelesaiannya iaitu -------->>>>> TAWAS MODEN

Batu tawas ini telah diformulasikan bersama pati mawar, beberapa pati herba dan juga air suling untuk dijadikan sebagai agen penghilang bau dalam bentuk cecair. Nama tawas moden ni adalah

 ------->>>>> CELEBRITY LASS. 



Sebuah produk yang sangat menakjubkan. Ia dapat menghilangkan bau badan secara dalam sekelip mata. Jom baca apa kelebihan lain yang ada pada produk Celebrity Lass ni.

--->> Kesan segera yang menakjubkan.
--->> Tidak melekit dan selesa.
--->> Tidak meninggalkan kesan pada baju atau fabrik.
--->> Mengekalkan badan bebas bau selama 24 jam.
--->> Meneutralkan bau badan dengan cepat dan selamat.
--->> Bersifat antiseptik; meneutralkan kekotoran yang melekat pada badan. 

Cara guna pula super duper senang! 

#1
Titiskan 3 titik pada tangan.

#2
Sapukan pada bahagian berbau.

#3
Bilas dengan air.

Senang cerita pakai sebelum mandi ye. Boleh terus bilas ketika mandi. Lepas mandi badan anda tak berbau paling minimum 24 jam, paling maksimum 3 hari! Woww

Paling best satu botol (50 ml) ni pon boleh tahan sampai 3 bulan! Terrbaikk. Ok nak tunjuk sikit daripada beratus-ratus testimoni yang dah berjaya --->> 






Apa? Nak beli? Macam mana nak cari?

Tak payah susah2. Sekarang dunia dah moden. Boleh whatsapp saya di 013-9585104 (Hana) untuk order ye. Jom! ^_^

Ohh ye, tak payah malu k. Benda ni biase n ramai yang ada masalah yang sama kat luar sana. Jom wangi secara natural. Yeah.. 


1 comment:

  1. Memang sangat tidak enak mempunyai bau badan, apa lagi sedang kumpul, rapat, atau ketemu orang, pasti kurang pede, lah kita sendiri saja kadang merasa bau.. hehehe.. tapi masalah tersebut karena keringat yang keluar dan muncullah bau badan. Jadi, biar ga bau badan, jaga kondisi badan tetap adem.. :D

    ReplyDelete