:: aku hanyalah seorang manusia yang masih bertatih mencari ilmu Allah yang sgt luas.. kalau ade silap dan salah sila KOMEN yer..Kongsilah Ilmu Walau Sebesar Zarah ::

Tuesday, 30 October 2012

Lega sudaa


         السلام عليكم
          بسم الله الرحمن الرحيم

fuuhh lega,,, Alhamdulillah 1st round test sudah berakhir pada pukul 1 petang tadi. Rasa ringan je kepala nih, dah saturated la katakan. memory full memory full... tadi mase tengah test, abis semua benda yang dihafal daripada kelmarin hingga hari ni bercampur aduk macam nasi kerabu.. macam nasi ambang pon ade. BLANK kejap. macam mane pon result nanti, aku redha =)))))) sebab aku dah usaha setakat yang mampu,, sekarang otak sudah rasa ringan yang amat......... 

haaa,, macam ni la kot rasenye... eh, over la pulak =__=

sekarang tiba masa lak assignment untuk menyelubungi diri ini..
lepas mid sem break,, 2nd round test plak akan menjelma,,  O.o
semoga dipermudahkan oleh Allah... aminnn.. 

semoga semua result aku A.. insyaAllah

ok la..
senyyuuummmmm sokmo deh


6 comments: